Kuharske Knjige

Kuharske knjige, so več ali manj v vsakem domu dobrodošle na knjižnih policah in predalih. So zelo uporabne, saj so recepti in navodila za pripravo okusnih jedi vedno pri roki.
Hkrati pa bi vam položil na srce in mislim da se strinjate z mano, da je kuharska knjiga lahko tudi lepo darilo ob rojstnem dnevu, ali pa kot majhno presenečenje ob obisku.
Veliko ljudi ima voljo in željo da se naučijo kuhat in ravno tukaj so dobrodošle kuharske knjige kot nekakšni vodiči skozi proces osvajanja kuharskih veščin in spoznavanja okusov, arom in kombinacij okusa, ki se med seboj prepletajo v vsaki jedi.

Kuharske knjige:

Enolončnice – 50 praktičnih kartic z recepti

Enolončnice so juhe, ki jih kuhamo kot že ime samo pove v enem loncu. Enolončnice imajo bogat okus, so polne hranljivih snovi in imajo velik pomen v prehrani.
V tej kuharski knjigi najdete recepte za hitro in preprosto pripravo enolončnice. Enolončnice – je knjiga ki zajema recepte od ribjih in vegetarijanskih do perutninskih, divjačinskih in drugega mesa, riža in jedi s testeninami.
50 receptov za jedi na “žlico”.

Za nakup kliknite Enolončnice.

Kuharska Knjiga Za Vse Letne Čase

Vsak letni čas ima svoje prednosti tudi v kuhinji, saj je sezonska zelenjava na našem vrtu večkrat odločilnega pomena za odločitev kaj bo za kosilo.
Kuhanje je odvisno od navdiha in razpoloženja, pa tudi letni čas ima veliko opraviti s tem kaj jemo ob določenem letnem času. Poleti je na jedilniku lažja hrana, pozimi pa polnejša hrana, ki nas greje in nam pomaga krepiti imunski sistem.

Za nakup kliknite Kuharska Knjiga Za Vse Letne Čase

Madžarska kuharica

Madžarska kuhinja za mnoge predstavlja pikantno in bogato začinjeno hrano, vendar v tej knjigi
najdete tudi recepte za pripravo bolj nežnih in manj pikantnih jedi iz rib, mesa, solat in tudi sladic.
Nasvet avtorja: ” Jed je toliko pikantna, kot se odločimo sami!”

Za nakup kliknite Madžarska kuharica.


70 najboljših receptov za hujšanje

V tej knjigi avtorica predstavlja 70 receptov, katere je sama preizkusila in z njimi izgubila 25 kg.

Recepti so izbrani, sestavine so cenovno dostopne, predvsem pa so povsem domače. Če želite izgubiti nekaj svojih kilogramov, je ta knjiga kot nalašč za vas ali koga izmed vaših najdražjih.

Za nakup kliknite 70 najboljših receptov za hujšanje.


Večerja s prijatelji

Knjigo sestavlja 5 delov – okusno, poletno, zimsko, mediteransko in azijsko. Pet različnih kombinacij okusov, zajemajo recepte tako predjedi, kot juh, mesnih in ribjih, prilog in tudi sladic ki dajejo kosilu zaokroženo celoto.Vsak del ima svoje posebnosti, kjer zlahka najde vsak nekaj zase.
S to knjigo boste postali še popolnejši gostitelj ali gostiteljica.

Za nakup kliknite na Večerja s prijatelji


Ljubezen skozi želodec

Kuharska knjiga Ljubezen skozi želodec, nam ponuja spoznavanje pomembnosti da v kuhanju uživamo in z njim pričaramo povezavo med sabo z aromo in prefinjenim okusom bogatih sestavin, ki jih čim najbolj poskusimo približati svojemu okusu.
Uživanje v cvrčanju slanine, aromi pražene čebule, bogatenje okusa z vinom in še marsikaj pripomore k temu da je kuhanje zabavno in užitek.

Triki in namigi iz knjige pa dodajajo še večje uživanje v kuhanju, saj z užianjem še dodatno vlijemo pozitivnost v vsako jed.

Za nakup kliknite Ljubezen skozi želodec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja